Ambassadeurs gezocht: 

Singles Lounge is ooit begonnen om activiteiten voor singles te organiseren via een Facebookpagina. Al snel merkte we dat de pagina steeds meer volgers kreeg dus steeds meer belangstelling vanuit de doelgroep singles. Singles Lounge is laagdrempelig en stelt singles op een eenvoudige en ontspannen wijze in staat met elkaar kennis te maken. Geen verplicht gesprekje van drie minuten om vervolgens weer door te schuiven naar de volgende speeddate - kandidaat.

Maar we willen meer: we willen de verbinding zoeken met andere platformen en of bedrijven die zich op de doelgroep singles richten. Dit allemaal om te kunnen groeien en nog meer voor singles te kunnen betekenen. Om dit mogelijk te maken zijn ook op zoek naar ambassadeurs die ons kunnen helpen verder te groeien. 

Wil jij met ons samenwerken vanuit een bedrijfsrol of wellicht als ambassadeur? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit samenwerken kan op verschillende manieren, zoals gezamenlijke activiteiten te organiseren. Of wellicht wil jij ons sponsoren? Samen met jou willen we het grootste singles platform worden. Dus waar wacht je nog op? Neem nu contact met ons op via info@singleslounge.nl en laten we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Ontmoet jouw vrienden